Monday, 25 February 2013

Post : Buat yg tersayang

Dear ????

 I nak gtw something......

errrrrrr....errrrrr....errrrrr

 I LOVE U SO MUCH !!!!! 

heeee (gedix2)

Thanks sayang...banyak kenangan kita ukir tahun ni kan....
 pegi Legoland..WEeeeeeee bestnya...hahhaha..

I'm always love u sayang...

jom tgok gambar kita menggedik 

 Terima kasih kerana mencintaiku sepenuh hati mu...


Praktikum 3 ( Sk datin Khadijah Kuala kangsar)

Hallu !!! +_* 
 Assalamualaikum ...lama xupdate blog ni kan ...eh da tahun 2013 dah kita kan....
Alhamdulilah kita telah dipanjangkan umurkan....Syukur la...

Haaaa ....  skg ni udah praktikum fasa 2 dah...di Sk Datin Khadijah...Syukur sgt coz dapat sekolah ini..kerana sekolah ini best sgt2...cikgu n ustazah2 nya sumer bek2 belaka...

pejam celik pejam celik...tahun ni udah tahun last belajar..tahun depan dah posting...kejap je ase kan..huuuu..xsbrnya nak ada gaji sendiri...leh p shopping...beli baju...tudung...handbag..n mcm2 lagi (ni la pompuan)

Begitula kehidupan praktikum ni....mlm2 mengadap lappy je....mkn pom xsgt..perut asyik lapor je nih....xpelah...bertahan la...huuu...


Ustazah2 yang berkaliber ni ...weeeewiittt
Bersama ustazah2 yang cun melecun ni haaa
bersama partner praktikum selamanya Cenad Dabedabedu

Kenangan ini akan sentiasa terukir dibintang ;)

Monday, 30 July 2012

PraktikumFasa 2 Methodist Girls School

Lama blogg ni x di update kan..
Ye lar , asyik busy je, diri sendiri pom xterurus camne nak update blog kan...
Hari ni kat sekolah baru ase lapang ckit dada ni..cz xda keje dah..heee...jadi xperlu wat rph ..


Praktikum fasa 2 ni dapat sekolah MGS pulak..!!! adeh...sekolah elit tuu...takot awok..hhuh
maka 2 bulan la syg umpana xda kehidupan ni..
Rindu SK rapat jaya ..huuu...sekolah tuu mmg terbaik la kan...
apapum  , terima ini sebagai cabaran..ye r  , dulu dapat sekolah kg..tp 
skg ni dapat sekolah kat bandar epoh


Anak -anak murid kali ni pun boleh tahan gak..
kalau yang pandai , terlampau pandai plak...
kalau yang lemah , lemah sangat pulak.
macam mana la nak handle menda ni kan..
adeh !


Praktikum kali ni ada subjek pj sekali..
adeh ! dah la xpandai sgt pj ni..
mcm mana la nak ngajar..
Harapkan bantuan daripada yang tersayang je.
* bantu sayang ea kamu * I need ur help..


Papepom.. Insyaallah  , sayang akan cuba jadi guru yang terbaik..
Doakan kejayaan sayang dear !


Oke ! tuu je...t syg update len kali plak ea..bye2
*--*

Thursday, 26 April 2012

HAPPY ANNIVERSARY Kali ke 2

Lama sudah sayang xupdate blog kiter ni kan hubby...ye la syg kan bz ngn praktikum..skg ni je baru rase lega sikit...
26 April salah satu tarikh yang penting dalam hidup kiter ...harapan semoga hubungan kiter  berkekalan n berakhir dengan kebahagiaan ..Alhamdulilah...Ya Allah tabahknalah hati kami untuk menempuh segala ujian mu ;
 Syg arap moga b sabar degan ujian kita ni...tabahkan hati b n kuatkan semangat dan terus berusaha supaya kita tetap bersama suatu hari nanti...
 saya sentiasa mendoakan  agar  hubungan kita ni berakhir seperti yang telah kita impikan...syg akan berusaha semampu mungkin dan harapkan kamu pun ttp berusaha untuk mempertahankan cinta kita...


pejam celik ,pejam celik dah 2 tahun kita bersama kan...hati kita pom dah berbunga2 ..heee ;).
HAPPY ANNIVERSARY TUK HUBUNGAN KITA NI BUAT KALI KE 2..
(Semoga apa yang telah impikan menjadi kenyataan suatu hari nanti ..Aminnn....)
~Ya Allah satukanlah hati kami...kerana kami saling mencintai kerana Mu~~ ;))

Thursday, 15 March 2012

Happy Graduation to My Hubby !!!

tahniah b cz da konvo.....
mase p kat b konvo tu syg ase epy sgt2....dapat tgok kamu pkai topi n jubah konvo tu...n smpat amik gambar kita 2...xsbr nak tgok gmbar kita 2..hehhehe....
makin tembam la muka b.....bulat je muka b ni....he2..apapum syg epy sgt2...CONGRATULATION DEAR !!

Thursday, 23 February 2012

Sedikit terguris

sebnrnya , sejak kebelakangan ni...byk kali syg terguris n touchg ngn b..
tp bukan touchg menda yg besar pom...yg bese je...
~sejak kblkgn ni kamu xluangkan mase dgn syg sgt2......mlm2 kul 12 da nak tdow...syg tahu kamu penat...jadi syg terpaksa memahaminya...tdow la..esok kamu nak sekolah..ye la..b kan da ckp ai tu kat syg 'tdow awl ase cihat sket'xpelah...tdow la awal pas ni...kamu cihat pom syg gembira juga..kamu juga da gtw  kdg2 kamu nak mase tuk rhtkan diri tanpa syg..yg tu xpelah...syg phm..myb cz bila b ckp ngn syg byk sgt syg ckp smpi memeningkan kepala b n kdg2 bg b masalah...syg phm..maafkan syg.. ...nyte..bye

Friday, 17 February 2012

Di sini sudah hijau.....di sana masih oren...xsbr menunggu hijau ;)

salam hubby....

ptg ni terasa mcm nak update blog plak...cz ase xcited sgt...huk3...firstly nak ucap terima kasih tuk msg yg sgt bermakna smlm...n ucapan untuk syg sblom syg lelapkan mata..rasa epy sgt2...syg taw skg b byk menda nak kena pkir kan...tp syg ase xda lah b abaikan syg sgt...b slalu ingt kat syg kn...slalu pkirkan syg kan...terima kasih b ..;)

ehem3...sbnrnya syg ase xcited sgt bila dah kuarga syg da bole terima b...n ciap  pk dah syg nak kwen camne t...Alhamdulilah...syukur sgt2...senyum smpi ke telinga dah syg ni...huk3....tp skg ni..tunggu lampu hijau daripada kuarga b la plak...huuuu....xsbrnya nak tahu...tp sbnrnya syg tkot sgt2..ye la...syg kan xcantik sgt...isau tkot mak b xberkenan kat syg....tp syg sllu doakan  n  harapkan mak b bole terima syg...semoga doa syg slama ni akn di makbulkan oleh Allah...kalu xda halangan...InsyaAllah semua angan2 ...cita2 n harapan kita akan jadi kenyataan t...kta sama2 doakan ea b.....B slalu kata...'jodoh itu di tangan tuhan.'..tp abah syg ckp' kita pun perlu berusaha untuk jodoh kita'...Oleh itu...kita sama2 berusaha ea...

Terima kasih Ya Allah,
kerna kau telah temukan seorang insan yang boleh membahagiakan aku
insan yang boleh memberi semangat kepada ak..,
kekalkan lah hubungan ak dengannya...,
lindungi lah ak dan dia dari sebarang kejahatan...
peliharalah hubungan kami ini dengan sebaiknya,
kerana kami saling mencintai kerana Mu...
aminnn......Ya Rabbal Alamin
~(lembutkan lah  hati mak b bila tgok syg n boleh terima syg sebagai menantunya nanti ) aminnnn ^^,